zaterdag, december 25, 2010

Happy XMas and a Happy 2011


Aan alle familieleden en vrienden geweldige kerstdagen en een heel voorspoedig 2011!

Bert Conard


Happy Christmas,
Happy Holidays and a
Happy New Year, and may joy be with you in every moment,
Rhonda Byrne

maandag, juli 26, 2010

Nieuwe Post



Nieuw baantje op de kop getikt.


De grootste open grond mijn in Canada op de achtergrond

donderdag, juli 15, 2010

Jan Joling

Dit is een jeugdfoto van Jan Joling de zoon van Lambert en Rieki Joling vandaag kreeg ik een telefoontje van z'n zus Geertje Joling dat Jan na een lang ziekbed - veel te jong op 60 jarige leeftijd - is overleden en vandaag in familie kring is gecremeerd. Uit mijn kinderen- jeugdjaren blijven mij de mooie en avontuurlijke herinneringen met Jan in Assen op de boerderij van mijn grootouders Albertus Joling en Geertje Joling Popken aan de Kloekhorststraat in Assen
We wensen alle vrienden en familie sterkte.

Jan jongen R.I.P. je neef Bert

dinsdag, april 13, 2010

De Kleuterschool

Kleuterscholen zijn van alle tijden, deze is uit de jaren '30 Assen de Kleuterschool  Mr. J. Bothenius Lohmanschool aan de Javastraat, daar heb ik in 1950-52, ook nog op school gezeten. Deze klasse foto is van de klas van lientje joling rond het jaar 1930 Lien zit voor de onderwijzeres achter de piano in een geheel wit jurkje, link van de jongen met het matrozenpakje.
Posted by Picasa

Joke en Nita Lich
























De zusjes samen met hun moeder oma Lich en een kennis aan de kade ronde de jaren 1955??
Posted by Picasa

De dames Spelbrink en Joling

Lien Koersen - Joling is weer even de archieven in gedoken en kijk hier de vriendinnen Jo Lich Spelbrink Lien Koersen Joling en Sien Spelbrink. Photo genomen aan de Kloekhorststraat 34 te Assen ik denk zo rond de jaren 1938 - 1940

Jo & Lien

De vriendschap tussen deze twee dames gaat ver terug. Dat zal zijn rond de jaren 30-35. Jo was 3 april jarig, is onlangs gevallen en hersteld nu van een gebroken heup. Jo beterschap niet mopperen de zomer staat voor de deur, van harte beterschap.
Posted by Picasa

woensdag, maart 03, 2010

Van harte gefeliciteerd

Een bijzondere dag 3 maart 2010 Nederland kiest voor een nieuwe gemeente bestuur en de broer van mijn moeder Jan Joling is vandaag jarig.

Oom Jan van harte gefeliciteerd en nog vele mooie jaren!