woensdag, december 23, 2009

Holland een Winter Wonderland

José en onze hond Roos samen in de sneeuw, 19 december 2009 langs de Waal in Nijmegen


Fijne Feestdagen en een Voorspoedig 2010


Beste vrienden en familieleden,

ik wens iedereen fijne feestdagen en een heel uitmuntend nieuwjaar.

Bert Conard en familie

dinsdag, december 08, 2009

Smile

Canada Geke Joling samen met haar echtgenoot en haar zoons smile met z'n allen niet alleen voor de camera maar ook voor haar 60ste verjaardag ( dat is by the way al weer even geleden)
Posted by Picasa

Nijmegen Geke en Bert

Posted by PicasaNichtje Geke Joling uit Canada en Neef Bert Conard uit Nbr. op de thee bij mijn moeder in nijmegen

Ahoy we gaan aan boord

Zo herinner ik me Henny Koersen het beste stoere gezellige man altijd in voor een feestje ergens gezellig naar toe geliefd bij alle vrienden en kennissen, en stoer macho mister glamour met een glimlach die ik nooit vergeet.
Posted by Picasa

Trotse grootouders

Lien Koersen - Joling en haar echtgenoot Henny Koersen samen met Chèr dochter Bert en José Conard en Jeroen de zoon van de zus Petrie van José.
(dan denk ik dat Linc de foto gemaakt heeft)
Posted by Picasa

Harm Wüst een geboren charmeur

Uit de oorlogeperiode denk ik v.l.n.r. Sien Joling, Harm Wüst, LIen Joling net als bijna alle ander foto's denk ik wel haast met zekerheid te kunnen stellen dat deze achter op het weggetje genomen is. Kloekhorststraat 34 Assen Drenthe
Posted by Picasa

Zeilen

De liefde voor het water en voor zeilen was groot bij mijn stiefvader Henny Koersen. nog heel lang heeft deze BMer menig mooie dag gebracht.
Posted by Picasa

zaterdag, november 28, 2009

Aan de ooms tantes de neven en nichten

Het is herfst en de laatste bladeren vallen in Noord Brabant van de bomen, het regent en waait straf als ik dit schrijf. Lang geen tijd gehad om weer eens wat aandacht aan de familie te besteden. Hoogste tijd, daarom heb ik een vraag aan iedereen als je mooie photo's hebt die nog niet op deze blog staan maar wel erg tot de verbeelding spreken, mail me die met de namen en een kort verhaaltje, dan komt er weer wat leven in de brouwerij.

Opa Oma Joling en hun oudste dochter Lien

Mooie photo van drie mensen die veel voor mij betekenen, mijn grootvader Bertus, m'n grootmoeder Geertje, die de eerste jaren van mijn leven dag en nacht voor mij klaar stonden op de boerderij aan de Kloekhorststraat en dan m'n moeder inmiddels 84 jaar, na de oorlog geen makkelijke tijd gehad getrouwd en kort daarop weer gescheiden. Roerige tijden voor velen. Toen was Henny Koersen daar voor haar en zij voor hem uiteindelijk toch de ware.

maandag, september 14, 2009

de grootste kortingsite van Nederland

Opzoek naar voordeel http://www.actiecode.nl/ doe er je voordeel mee groetjes

donderdag, augustus 27, 2009




Glaciers in the Rockies

maandag, juni 29, 2009

Als van ouds

2009 TT Assen weer als van ouds mooi weer, veel bezoekers, spannende wedstrijden en een geweldige sfeer in de hoofdstad van de provincie Drenthe

dinsdag, juni 23, 2009

TT Assen 2009


Aan familie, vrienden en kennissen een hele mooie en zonnige week toegewenst!

maandag, juni 22, 2009

Samen in de week van de TT 2009

Lien en Sien samen in de week van de TT Assen 2009 Sien net verhuisd, is blij dat ze in haar nieuwe huis vlakbij haar broer Jan weer een plaats gevonden heeft waar ze gelukkig is. Moeilijke tijd geweest voor tante sien na het verlies van haar zo geliefde echtgenoot Harm Wüst, gisteren weer wezen zwemmen stap voor stap weer onze bekende en vertrouwde Tante Sien.

De zussen Lien en Sien Joling

Na de begrafenis van neef Gerard Joling brachten de zussen Lien en Sien samen op de Boskamp een bezoek aan de graf van hun ouders Albertus Joling en Geertje Popken

Gerard Joling 22 juni 2009

Assen 22 juni 2009, echtgenoot kinderen en kleinkinderen verdere familie en vrienden namen afscheid op de Boskamp te Assen van Gerard Joling.

Overleden 17 juni 2009.

zondag, april 26, 2009