dinsdag, juli 18, 2006

een heerlijke zomerse dag


kunnen jullie het nog volhouden met deze temperaturen? Wij wel zoals je ziet. We hebben een zwembad in de tuin neergezet en kunnen nu, wanneer we tijd hebben , een lekker fris bad nemen.Deze zullen we nog vaak gebruiken. Erg gezellig met zo'n bad in de tuin. Ik wens verder iedereen, die vakantie hebben, een hele fijne vakantie toe en voor degenen die nog moeten gaan, geniet nu nog mar even van het mooie weer wat zo dicht bij is.Wij gaan pas in oktober.We gaan dan naar Mallorca, een heerlijk eiland.

donderdag, juli 13, 2006

Klinsmann Chapeau!!

Wie niet, we hebben allemaal naar het WK Voetbal gekeken, maar heeft dat iets met de weblog te maken. Nee dat klopt. Maar wat extra aandacht voor Klinsmann, is in deze tijd waarin de wereld draait op te veel negatieve energie, kan geen kwaad.

Visie!! Hier liet een man zien wat je kan bereiken - bij iedereen en in het bijzonder bij 82.000.000 mensen "onze oosterburen- dat grenst aan het ongelofelijke.

Wat leer ik daar dan van? Nieuwe wegen inslaan, positief denken, team building, klaar staan voor elkaar, egoïsme aan de kans, niet arrogant daar ligt de vooruitgang en niet –zoals o.a. Franz Beckenbauer en Bild- maar constant alles en iedereen afbranden en klaarstaan met een vooroordeel, dat brengt ons en de wereld niet verder.

Dit zijn de leiders die ik mis in de huidige sport, media en politiek

Klinsmann Chapeau het ga je goed!!!

woensdag, juli 12, 2006

mijn oma met mijn dochter




Dit vind ik een hele leuke en lieve foto van mijn oma met mijn dochter. Deze kleine meid wordt dit jaar al weer 40. Wat gaat de tijd snel .

dinsdag, juli 11, 2006

Carrell

Gisteren stond ik even stil bij het nieuws dat Rudi vrijdag was overleden. Ik heb net als vele anderen zijn afscheid op TV gezien en we wisten dat het slecht ging. Maar toch, in 1960 1961 - we woonden toen in Helpman - zong ik als er een verjaardagfeestje was altijd voor de familie "Wat een geluk dat ik een stukje van de wereld ben.....etc." dat ben ik nooit vergeten. Gisteren heb ik het liedje voor me zelf nog eens gezongen raar dat je de tekst dan nog helemaal kent.
Veel later heb ik Rudi 2 maal ontmoet, een filmopname in Munchen en een TV Show in?? profi en een harde werker een geboren vrolijkmaker. Waar vind je die tegenwoordig nog. Hij was 71 net als Piet. Wat een geluk voor ons allemaal dat deze man een stukje van de wereld was.

zondag, juli 09, 2006

mijn kleindochter Mandy


woensdag middag lekker gezelig Mandy bij me gehad. Remco had een verjaardagsfeestje ,want die was dinsdag 9 jaar geworden , en die waren naar de bios met Gea.Mandy is nog te klein om daar mee heen te gaan en dat vond ik niet erg.We hebben er een fijne middag van gemaakt maar het was te warm om wat leuks te doen, want wij moeten voorzichtig met de zon zijn . Voordat je het weet ben je verbrand.Ze had mijn lekkere knuffelhond ontdekt en die wilde ze niet weer los laten. 's middags heb ik haar met iets anders moeten afleiden om die hond weer terug te krijgen, en dat is gelukt.

dinsdag, juli 04, 2006

Zat jij ook in Assen op school

Lambert Joling kwam met een email bericht dat ik even bij jullie onder de aandacht breng. Zoeken jullie nog oude schoolvrienden. Dit is het adres http://schoolpagina.nl/

maandag, juli 03, 2006

lekkere warme zondag.



We zijn lekker even naar het Lauwersooggebied geweest.Het is daar een heel mooi natuurpark en je kunt daar ook lekker verschillende delen strand bezoeken. Als we daar zijn dan kopen we in de haven een lekker gebakken vissie. Ook is er een deel strand waar je met de honden mag zwemmen en ze mogen daar ook loslopen. Er zitten er ook altijd mensen tussen die niet van honden houden en dan lekker kritiek kunnen leveren of ontzettend kwaad op je worden als de natte hond even bij hen komt snuffelen.Daar snap ik dus niks van , terwijl er vlakbij hele mooie stukken strand en grasvelden zijn om te zonnen.Zondag hebben we alleen de hond even daar laten zwemmen en zijn even bij kennissen op bezoek geweest die daar in de buurt op een camping staan.Heerlijk. De volgende keer nemen we de strandstoelen en de pick-nickmand en parasol mee. Kunnen we ook wat langer blijven en genieten. Doen we net alsof we aan het strand van Mallorca zitten. Ogen dicht en maar dagdromen.